Weboldal címe
Weboldal alcíme
személyes online tréning
Fejléc cím szövege

TUDATOS ÁLMODÁS ÉS TESTELHAGYÁS

SZEMÉLYES ONLINE TRÉNING - SZOT


MIÉRT KIVÁLÓ A SZOT?

SZEMÉLYES

Mivel a SZOT személyes kontaktusra épül, nagyon eredményes. A tanárral való közvetlen kapcsolat révén a folyamat sokkal gördülékenyebb, mint egy szakkönyv, videó tanfolyam, workshop vagy szeminárium alkalmazása során.


​RUGALMAS

Élhetsz világunk bármely részén, ez nem számít, ugyanis a SZOT rendkívül könnyen megvalósítható. Manapság az internet nyújtotta lehetőségeket kihasználva ledőlnek a földrajzi korlátok, megkönnyítve az időgazdálkodást.


KÖLTSÉGHATÉKONY

Mivel a SZOT folyamán az oktató csak a te kérdéseiddel és igényeiddel foglalkozik, ezért az időkihasználás maximális. Ez azt jelenti, hogy minden egyes percben te és a te érdekeid vannak a középpontban, míg más esetekben az oktató figyelme több tanítványra irányul egyszerre.


​GYORS FEJLŐDÉST EREDMÉNYEZ

A SZOT már korábban is említett kedvező tulajdonságainak hatására a fejlődésed gyorsabb, mintha más lehetőségekkel élsz. Érdemes a SZOT adta lehetőségekkel rendszeresen kihasználni, hiszen így a tanár jobban megismeri személyes adottságaid, és figyelemmel követi személyes fejlődésed, ezáltal is elősegítve azt.


FONTOS! A SZOT folyamán az OOBE - l i v e - olyan ingyenes csatornákat vesz igénybe, amelyek  egyszerűek és kényelmesek. Ezeket a lehetőségeket jelenleg a Skype és a Facebook hordozza magában.

ÁR: Fél óra 3900,- Ft, egy óra 6000,- Ft. A befizetést bankszámlára történő utalással  teheted meg. A számlaszámot a jelentkezésedet követően elküldjük számodra. 

Szeretnéd kipróbálni, esetleg felmerült benned valamilyen kérdés? Küldj üzenetet!

Az űrlapot sikeresen elküldted!

(Ha nem látod a választ, kérlek ellenőrizd a SPAM mappát a postafiókodban, vagy üzenj Facebook oldalunkon keresztül.)